Bioendo v Analitica Latinská Amerika so stánkom č. CP06-1

Analitica Latinská Amerika sa bude konať oTransamerica Exhibition Center v Sao Paule počas 24. septtha 26. septembrath, 2019.

Bioendo sa zúčastníAnalitica Latinská Amerika.Náš stánok čCP06-1.Vaša návšteva je vítaná.

Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd., založená v roku 1978, je expertom v oblasti testovania endotoxínov a hubových (1,3)-β-D-glukánov.Bioendo pracuje na podpore aplikácie a vývoja lyofilizovaného ambocytového lyzátu, získaného z krvi podkovovitého kraba (Tachypleus tridentatus), a venuje sa výskumu, vývoju, výrobe a marketingu ambocytového lyzátu už štyri desaťročia.

Produkty Bioendo obsahujú hlavne súpravy na testovanie lyzátu amebocytov a endotoxínov v technike gélovej zrazeniny, kinetickej chromogénnej technike, kinetickej turbidimetrickej technike a koncovej chromogénnej technike, súpravy na testovanie endotoxínov pre vodu a dialyzát, súpravy na odstránenie endotoxínov, súpravu na klinickú diagnostiku na detekciu húb ( 1,3) β-D-glukán alebo invazívna plesňová infekcia a podporované položky na detekciu endotoxínov, ako je kontrolný štandardný endotoxín, test vody na bakteriálne endotoxíny, pufre bez endotoxínu, liekovky na provokáciu endotoxínov.Mohli by sme vyvinúť súpravy na testovanie endotoxínov na základe toho, čo potrebujete.

 


Čas odoslania: 29. júla 2019